• Beats for Love: On the Road w/ Forbiden Society, Schooler
  • MIRAI KŘEST ALBA TOMODACHI

Immortal Shadows Fest XIX.
28.5.2016


Po roce je tu opět tradiční Immortal shadows fest. Kdo by řekl že první ročník byl v roce 1998. No jo letí to. Těšíme se na Vás!

 Immortal Shadows Fest XIX.

Po roce je tu opět tradiční Immortal shadows fest. Kdo by řekl že první ročník byl v roce 1998. No jo letí to. Zatím vám můžeme nabídnout prvních šest doufáme že zajímavých kapel.
INFORMACE O PŘEDPRODEJÍCH BRZY DOPLNÍME

Vstupenky v prodeji v Beskydském informačním centru ve Frýdku-Místku a nebo online na www.eventim.cz 


ANTIGOD - http://bandzone.cz/antigod
je zbytečné představovat tuto thrash.deathovou úderku.Před časem šokovali změnou na postu vokalisty, kterou zaujal sám velký CHYMUS z Isacaarum. Vyšlo také album Wareligion které okamžitě vzbudilo novou vlnu zájmu o kapelu.

STÍNY PLAMENŮ - http://bandzone.cz/stinyplamenu
Lord Morbivod je na black metalové scéně obrovský pojem.Velké množství projektů (Trollech,Umbrtka,...)z něj dělá jednoho z nejpracovitějších lidí v undergroundu.Poslední album ŠUM V POLOŠERECH je návrat k totálnímu nekompromisnímu blacku.

ADOR DORATH - http://www.adordorath.com/
Psychedelic metal z Těšínska, modernější pohled na věc. Vloni jeli turné k albu The Very Essence of Fire (Shindy production).

PAČESS - http://bandzone.cz/pacess
Megazajímavý projekt kytaristy Pačessa s Asgard právě dokončil nové album Trapista. Podílelo se na něm opět několik zajímavých hostů (Blackosh, Morbivod, Khaablus, Zdeněk Černý (Titanic), Tomáš Chylík atd). Deska výjde u slovenského vydavatelství Gothoom productions v lednu 2016. Zároveň bylo potvrzeno několik koncertů na letní sezónu.

BETON - http://betoncrust.bandcamp.com/
Totální crustová mlátička z neuvěřitelně "švédskýma" kytarama. Poslední album "Konský kokot" je venku teprve chvíli. U nás je kapela známá především v punkových a crustových kruzích ale stojí za to

VIRTUAL VOID - http://bandzone.cz/virtualvoid
Opět se trošku probouzíme k životu neboť nové album je ve stádiu dokončování. Bude se jmenovat REST IN PISS (další z našich slovních hříček) a očekávejte ho v dubnovém Pařátu

DALŠÍ KAPELY DOPLNÍNE

Koupit vstupenku

Zpět na program

Program klubu stoun

SPOLUPRACUJEME

Spolupracujeme