• Beats for Love: On the Road w/ Forbiden Society, Schooler
  • MIRAI KŘEST ALBA TOMODACHI

Horkýže Slíže - KD Frýdek - náhradní termín 27.9.
27.3.2020


Frýdek-Místek bude opět hostit slovenskou legendu Horkýže Slíže. Koncert proběhne v kulturním domě Frýdek.

Horkýže Slíže - KD Frýdek - náhradní termín 27.9.

Vzhledem k prohlášení vlády ČR a zrušení všech akcí nad 100 lidí jsme bohužel nuceni koncert HORKÝŽE SLÍŽE přesunout z původního termínu 27.3. na náhradní termín a to na neděli 27. září. Vstupenky zůstávají v platnost.

Frýdek-Místek bude opět hostit slovenskou legendu Horkýže Slíže. Koncert proběhne v kulturním domě Frýdek.

►Horkýže Slíže
náhradní termín - neděle 27. září 2020
►Kulturní dům Frýdek (Heydukova 2330, 738 01 Frýdek-Místek)
►Otevření KD v 19:00 hodin
►Předkapela v 20:00 hodin
►Horkýže Slíže v 21:00 hodin

 
→Vstupné na místě: (doplníme)
→Vstupné v předprodeji: 330 Kč (na některých prodejních místech je účtován poplatek zprostředkovatele)
 
Předprodejové místa
- Online http://www.stoun.cz/vstupenky.php - s poplatky
  

Horkýže Slíže vystoupí ve Frýdku-Místku

 Píše se rok 1992, v počítačové architektuře nastupuje Intel Pentium, černobílé monitory střídají barevné, pokračuje disketová éra a kapela Horkýže Slíže ve zkušebně na nitranském koupališti zakládá svou historii. Píše se rok 2020 a Slíže mají 27 aktivních let na hudební scéně. „vyzýváme všechny počítačové experty, přijďte si užít 27. level live game s kapelou Horkýže Slíže“, říká zpěvák kapely Horkýže Slíže Peter „Kuko“ Hrivňák.

V roce 2020 Slíže vydávají další singl s videoklipem „Keď budeš na compe“ a vyráží na jarní turné, tentokrát po kulturních domech napříč celou Českou republikou s vlastní technikou a světly, speciálně připravenými pro toto turné. Namísto tří životů ve virtuální realitě, máme sice jen jeden, ale opravdový, spontánní a plný emocí, tak si ho pojďme užít. Zastávka ve Frýdku-Místku proběhne v pátek 27. března v kulturním domě Frýdek.

„Co do playlistu se bude jednat o průřez kompletní historií kapely. Těšit se můžete na svižný, barevný a zábavný set s mnohými překvapeními. Tak jak to u Slížů chodí.“, dodává Dr. Štefánik.“

Vstupenky na koncert Horkýže Slíže v ceně 330,- Kč + poplatky jsou k dostání v klubu Stoun, klubar Pavlač (Farní 16, Frýdek-Místek), Boutique GURMÁM (OC Frýda), Beskydských informačních centrum nebo online na www.stoun.cz

Koupit vstupenku

Zpět na program

Program klubu stoun

SPOLUPRACUJEME

Spolupracujeme