TROJHALÍ 90´S EXPLOSION (TWENTY 4 SEVEN & ICE MC)
16.4.2016


Stoun production Vám přiváží do Ostravy akci - Trojhalí 90´s Explosion! Vystoupí TWENTY 4 SEVEN & ICE MC

TROJHALÍ 90´S EXPLOSION (TWENTY 4 SEVEN & ICE MC)

Stoun production Vám do Ostravy do ojedinělého prostoru TROJHALÍ přiváží tu nejlepší a největší halovou pařbu z dob 90. let! Hlavní hvězdy večera budou TWENTY 4 SEVEN se svými nestárnoucími hity jako například Is it love, Take me away, ... Jako druhá hvězda večera se představí ICE MC se svými hity jako napířklad Thnik about the way, Easy, Its a raining day, ...
 
16/04/2016 - Trojhalí 90´s Explosion
► TWENTY 4 SEVEN
► ICE MC
+ odlies Djs
 
► VSTUPENKY
Do konce února 190,- Kč
Do 15.04. 250,- Kč
Na místě 300,- Kč
 
► PŘEDPRODEJOVÉ MÍSTA
Ostrava - Forum Nová Karolína (informace)
Frýdek-Místek - Beskydské informační centra
Online na www.eventim.cz
 
► LINE UP
19:00 - 22:00 - Otevření / Oldies djs
22:00 - 23:00 - ICE MC
23:00 - 00:00 - Oldies djs
00:00 - 01:00 - TWENTY 4 SEVEN
01:00 - ??:?? - Oldies djs
 
 
Tisková zpráva
 
Největší halová oldies akce v Ostravě – dorazí Twenty 4 Seven a Ice Mc
 
Všichni fanoušci hudby 90-tých let by měli zbystřit. V sobotu 16. dubna proběhne v Ostravě v prostorech Trojhalí největší halová oldies party – Trojhalí 90´s Explosion! Mezi hlavními hvězdami budou interpreti Twenty 4 Seven se svými hity jako například Is it love, Take me away a Ice Mc, který se proslavil hlavně díky písním, jako jsou Thnik about the way, Easy, Its a raining day. V průběhu celého večera vystoupí skvělí oldies Djs, kteří Vás nenechají klidnými. Celá akce startuje v 20:00 hodin.
 
Diskotéková legenda 90. let – Twenty 4 Seven. Formace Twenty 4 Seven od svého prvního singlu “I Can´t Stand It” (1989) prodělala několik personálních změn, idea, rytmus a energie jejich tanečních skladeb však zůstala stejná! Projekt má na svém kontě milióny prodaných alb a 13 top ten hitů.
 
Raper Stay-C, zpěvačka Lil Ann a producent Ruud van Rijen je momentální složení formace TWENTY 4 SEVEN
 
Ian Campbell, který je více známý pod přezdívkou ICE MC je představitel hip-house a eurodance stylu. V roce 1983 se připojil k jedné taneční skupině, se kterou začal cestovat a vystupovat po Evropě. V roce 1989 se v Itálii potkal se zpěvákem, textařem a producentem Robertem Zanettim. Spolu ve stejném roce vydali singl pod názvem „Easy“. Tento singl v hip-house stylu se stal velmi úspěšným po celé Evropě. Úspěch zaznamenaly i další dva singly „Cinema“ a „Scream“ a také debutové album „Cinema“. Jejich druhé album „My World“, které vydali v roce 1992, nebylo tak úspěšné, z důvodu, že hip-house styl už nebyl tak populární. Až jejich třetí album „Ice’n Green“ opět zaznamenalo extrémní úspěch. Na tomto albu se podílel i zpěvák Alexia. Nejúspěšnější z tohoto alba se staly písně „Thing About the Way“, „It’s a Rainy Day“ a „Take Away The Colour“.
 
Vstupenky na akci v ceně 250,- Kč jsou k dostání v předprodeji v Ostravě na informacích Forum Nová Karolína. Dále se vstupenky prodávají v Beskydském informačním centru na Zámeckém náměstí ve Frýdku a na Náměstí Svobody v Místku. Online předprodej na eventim.cz Vstupenky budou k dostání i na místě za cenu 300,- Kč. Více informací na www.stoun.cz
 

TWENTY 4 SEVEN - IS IT LOVE

ICE MC - THINK ABOUT THE WAY

Koupit vstupenku

Zpět na program

Program klubu stoun

SPOLUPRACUJEME

Spolupracujeme