Vltava
3.11.2018


Hudební skupina Vltava míří do tvého klubu.

Vltava

Hudební skupina Vltava míří do tvého klubu.

►VLTAVA
►Sobota 3. listopadu 2018
►Hudební klub STOUN
►Otevření klubu v 19:00 hodin
►Začátek koncertu v 21:00 hodin

→Vstupné na místě: 250 Kč
→Vstupné v předprodeji: 200 Kč
→Předprodejové místa: TIC (frýdecké a místecké náměstí), klubar Pavlač, Boutique Gurman (OC Frýda) a online http://www.stoun.cz/vstupenky.php

 

Tisková zpráva

Vltava roztančí frýdecko-místecký STOUN

Skupina Vltava míří v rámci svého klubového turné „Marx, Engels, Beatles po 20 letech“ i do frýdecko-místeckého Stounu. Koncert proběhne v sobotu 3. listopadu a vstupenky jsou samozřejmě již v prodeji.

Vltava je považována za jednu z nejoriginálnějších kapel na české hudební scéně. Toto přízvisko si vysloužila nejen neobvyklou poetikou mnohoznačných textů, ale také svým zcela nezaměnitelným hudebním stylem, který dokonale souzní s charismatickým hlasem zpěváka, kytaristy, básníka a herce Roberta Nebřenského.

 Produkci Vltavy nejstručněji vystihuje slogan „Česká poezie - světová hudba“. Koncerty skupiny jsou proslulé uvolněnou atmosférou, prostorem pro improvizaci a skvělými instrumentálními výkony. Aktuálně nabídne Vltava program u příležitosti vydání reedice přelomové desky „Marx, Engels, Beatles“, která byla dlouho nedostupná. V playlistu se aktuálně objevují všechny skladby z tohoto kultovního alba plus to nej napříč všemi deskami včetně posledního CD „Čaroděj“! Robert Nebřenský – zpěv, kytary, František Svačina – klávesy, akordeon, Tomáš Uhlík – baskytara, Ondřej Klímek – dechové nástroje, Ondřej Pomajsl – bicí.

Vstupenky na Vltavu v ceně 200,- Kč jsou k dostání v předprodeji v klubu Stoun, klubar Pavlač (Farní 16, Frýdek-Místek), Boutique GURMÁM - OC Frýda nebo online na www.stoun.cz

 

 

 

 

 

Koupit vstupenku

Zpět na program

Program klubu stoun

SPOLUPRACUJEME

Spolupracujeme