• Beats for Love: On the Road w/ Forbiden Society, Schooler
  • MIRAI KŘEST ALBA TOMODACHI

JELEN
4.3.2016


Skupina Jelen poprvé ve Frýdku-Místku.

JELEN

✰ JELEN ✰

✘ 04.03. 2016 FRÝDEK-MÍSTEK
✘ HUDEBNÍ KLUB STOUN
✘ PŘEDPRODEJ 200,- KČ
✘ NA MÍSTĚ 250,- KČ
 
19:00 OTEVŘENÍ KLUBU
20:00 ZAČÁTEK KONCERTU


✰ PŘEDPRODEJ ✰
► BIC (Beskydské informační centrum - Frýdek-Místek)
► Hudební klub STOUN
► Klubar Pavlač
► Online na www.eventim.cz
 

První 50 návštěvníku koncertu JELEN obdrží speciální voucher na RedBull (plechovka) + Jägermeister (pának) za skvělou cenu 65,- Kč!

*AKCE NA BARU*
► BERENTZEN ZELENÉ JABLKO ◄ 25,- Kč
► AMUNDSEN OKURKA LIMENTKA ◄ 25,- Kč
► AMUNDSEN LIMETKA MÁTA ◄ 25,- Kč


✘ FOTBÁLKY
✘ AKCE NA BARU
✘ NON SMOKING CLUB
 
 
✰ Tisková zpráva ✰
 

Kapela JELEN v rámci tour zavítá do Frýdku-Místku 

Frýdecko-místečtí fanoušci stále populárnější skupiny Jelen se konečně dočkali! Skupina poprvé zahraje v legendárním klubu Stoun. „Koncert proběhne v pátek 4. března od 20:00 hodin. Moc se těším na kapelu, že ji můžeme u nás ve Stounu poprvé pohostit,“ libuje si dramaturg a šéf klubu Kamil Rudolf a pokračuje „moc se těšíme na nové písničky, které kapela připravila na své jarní turné! Vstupenky si fanoušci mohou zakoupit na obvyklých místech.“

Sympatická parta kolem frontmana a hlavního autora Jindry Poláka má za sebou dvouleté období na scéně české populární hudby. Už se najde jen málokdo, kdo by aspoň jednou neslyšel hity „Magdaléna“, „Co bylo dál?“ nebo „Nebe nad Prahou“.

Jsou to dva roky, co zcela neznámá kapela s prapodivným názvem Jelen vydala své první EP. Od té doby má za sebou - mimo jiné - stovky festivalových koncertů.  Vydání dnes už platinového alba Světlo ve tmě. Cenu Anděl za objev roku. Rádiové hity. Vystoupení v řadě TV pořadů a milionová shlédnutí svých videoklipů na YouTube a zcela vyprodané turné.

Od té doby zná naprostá většina hudebních fanoušků kapelu Jelen jako představitele kvalitní muziky, která se vrací ke kořenům, ale zároveň se prezentuje se strhující energií.

„Poslední dva roky mého života s Jelenem jsou pro mě naprosto mimořádné. Podařilo se nám všem v kapele splnit si to, o čem jsme tajně snili. Hrát muziku, kterou milujeme, pro lidi, kteří to cítí a vnímají úplně stejně jako my. Máme za sebou dva nevěřitelné roky. Ten nový jsme začali ve studiu s přípravou nového alba, které by mělo vyjít v září 2016,“ zaznělo od Jindry Poláka, frontmana kapely Jelen.

Jelen je ale hlavně koncertní kapela, která svým fanouškům naslouchá. Na jejich žádost odehraje několik jarních koncertů, na kterých představí i několik nových skladeb z připravovaného alba.

Své menší jarní turné odstartuje 4. března v legendárním klubu Stoun ve Frýdku Místku a zakončí 27. března v Litomyšli. Jako hosta opět přizve charizmatickou písničkářku Kateřinu Marii Tichou

 

Vstupenky na koncert v ceně 200,- Kč jsou k dostání v předprodeji v Beskydském informačním centru na Zámeckém náměstí ve Frýdku a na Náměstí Svobody v Místku. Dále se vstupenky prodávají v klubar Pavlač a ve Stounu ve dnech, které jsou uvedeny v programu a to vždy od 18 hodin. Online předprodej na eventim.cz

Koupit vstupenku

Zpět na program

Program klubu stoun

SPOLUPRACUJEME

Spolupracujeme