STO ZVÍŘAT
16.3.2018


Tento koncert bude pěkný zveřinec ... do Stounu totiž míří Sto Zvířat!

STO ZVÍŘAT

Tento koncert bude pěkný zveřinec ... do Stounu totiž míří Sto Zvířat!

►STO ZVÍŘAT
►Pátek 16. března 2018
►Hudební klub STOUN
►Otevření klubu v 19:00 hodin
►Začátek koncertu v 21:00 hodin

→Vstupné na místě 250,- Kč
→Vstupné v předprodeji 190,- Kč
→Online předprodej na http://www.stoun.cz/vstupenky.php  
→Kamenné prodejny: 
Boutique GURMÁM - Tesco (F-M, Příborská 2270)
Boutique GURMÁM - OC Frýda (F-M, Na Příkopě 3727)
Klubar Pavlač (F-M, Farní 16)
Klub a galerie U Černého kocoura (F-M, Riegrova 758)

 

Tisková zpráva 

Sto Zvířat míří do klubu STOUN

Kapela STO ZVÍŘAT přichází do své dvacáté osmé sezóny jistým krokem a v plné formě. Zvířecí devítičlenná sestava se po loňském podzimu, kdy se koncertně věnovala sólovému albu své zpěvačky Jany Jelínkové DÁMA S ČÁPEM, v roce 2018 opět vrací ke klubovému programu sestavenému ze svých třiceti největších pecek a hitovek. Do frýdecko-místeckého klubu Stoun se kapela vrací po dvou letech. Koncert proběhne v pátek 16. března od 21:00 hodin. Lístky lze zakoupit v předprodeji i na místě.

 Diváci se tudíž mohou těšit na své oblíbené songy jako Píseň, Poprvé, Alice se dala na pití, Podpaží, Nejkratší cesta, Škola a další, které ke zvířecí koncertní atmosféře neodmyslitelně patří a jsou výběrem toho nejlepšího z jedenácti zvířecích alb. Během koncertu zazní i pár písniček z Janina sólového alba, které do repertoáru kapely okamžitě vklouzly. Vše navíc podtrhuje pro Zvířata typická žlutočerná pódiová prezentace a kabaretní kostýmy.

Vstupenky na Iné Kafe v ceně 190,- Kč jsou k dostání v předprodeji v klubu Stoun, klubar Pavlač (Farní 16, Frýdek-Místek), klub U Černého kocoura (Riegrova 758, Frýdek-Místek), Boutique GURMÁM - Tesco (F-M, Příborská 2270), Boutique GURMÁM - OC Frýda (F-M, Na Příkopě 3727) nebo online na ticketstream.cz a stoun.cz

 

 

 

 

 

 

 

Koupit vstupenku

Zpět na program

Program klubu stoun

SPOLUPRACUJEME

Spolupracujeme