• Beats for Love: On the Road w/ Forbiden Society, Schooler
  • MIRAI KŘEST ALBA TOMODACHI

PRIESSNITZ
13.12.2017


Jesenická parta Priessnitz se vrací do tvého klubu! Minulý rok byl koncert vyprodán, takže moc neotálej s nákupem lístků.

PRIESSNITZ

Jesenická parta Priessnitz se vrací do tvého klubu! Minulý rok byl koncert vyprodán, takže moc neotálej s nákupem lístků.

►Priessnitz
►Středa 13. prosince 2017
►Hudební klub STOUN
►Otevření klubu v 19:00 hodin
►Začátek koncertu v 21:00 hodin

→Vstupné na místě 350,- Kč
→Vstupné v předprodeji 300,- Kč
→Předprodejové místa: BIC (frýdecké a místecké náměstí), klubar Pavlač, klub Stoun, online TICKETSTREAM.CZ 

 

Tisková zpráva

 

KAPELA PRIESSNITZ MOŽNÁ NAPOSLED VE FRÝDKU-MÍSTKU

Jak už se stalo dobrým zvykem i letos vyjedou kultovní Priessnitz, kteří loni vydali "rozlučkové", skvěle přijaté album Beztíže, na své tradiční předvánoční turné. Šňůra, čítající celkem osm koncertů, z nichž jedna ze zastávek bude ve středu 13. prosince ve Frýdku-Místku v klubu Stoun. Bude to navíc na dlouhou dobu poslední možností, jak Priessnitz vidět naživo!

"Nevíme, jestli jsou to opravdu poslední koncerty, rozhodně od nového roku nic neplánujeme. Ale nerozvádíme se, máme se pořád rádi, jen každý žijeme někde jinde. Možná se jednou vrátíme do Jeseníků a začnem zas fungovat, nejsme typ kapely, co by mohla tvořit po internetu, musíme zkoušet spolu a být u zdroje. A to je čím dál obtížnější," vysvětluje frontman kapely Jaromír Švejdík, proč se Priessnitz chystají na dobu neurčitou odebrat k "medvědímu spánku".

Že by mohlo být zásadní chybou nechat si nadcházející koncerty ujít, potvrzuje kromě chystané pauzy i fakt, že je kapela na koncertech ve vrcholné formě. Svědčí o tom jak reakce těch, kdo Priessnitz viděli během letošního léta na některém z festivalů, tak i několik skladeb, které kapela akusticky zahrála v rámci pořadu Black Coffee Session. Konkrétně to jsou písně Mrzáci, Na kraji města a Tam na poli.

"Tušíme, že se nám s deskou Beztíže podařilo něco unikátního, nejen že jsme bez výjimky spokojeni se soundem alba, ale celej tenhle beztížný stav se nám povedlo s naším týmem spolupracovníků přenýst i na koncerty. Ale bude pro nás a asi i pro fanoušky rozumný v nejlepším skončit," dodává Švejdík.

Hudební klub Stoun otevře své dveře ve středu 13. prosince v 19:00 hodin. Začátek koncertu je naplánovaný na 21:00 hodinu.

Vstupenky na koncert skupiny Priessnitz v ceně 300,- Kč jsou k dostání v předprodeji v Beskydském informačním centru na Zámeckém náměstí ve Frýdku a na Náměstí Svobody v Místku. Dále se vstupenky prodávají v baru Pavlač (na ulici Farní 16 ve Frýdku), klub Stoun a online na ticketstream.cz

Koupit vstupenku

Zpět na program

Program klubu stoun

SPOLUPRACUJEME

Spolupracujeme