• Beats for Love: On the Road w/ Forbiden Society, Schooler
  • MIRAI KŘEST ALBA TOMODACHI

GROOVE!: RUDY HORVAT GROUP
12.5.2017


Skvělý kytarista Rudy Horvat přiveze svou kapelu, nově rozšířenou o klávesy, se kterou zahraje hudbu ze své poslední desky C4.

GROOVE!: RUDY HORVAT GROUP

RUDY HORVAT GROUP
jazz-rock
NÁHRADNÍ KONCERT ZA 28. 12.!
Skvělý kytarista Rudy Horvat přiveze svou kapelu, nově rozšířenou o klávesy, se kterou zahraje hudbu ze své poslední desky C4. A připravte se na to, že to bude pořádná jazzrocková nálož!

https://youtu.be/a0jjOLaXShI

Rudy Horvat si během své bohaté kariéry zahrál třeba i se světovým baskytaristou Richardem Bonou. Doprovázel Marii Rottrovou, hrál s Vlastou Redlem, Buty, Ostravským rozhlasovým orchestrem, The Gizd Q. Je členem kapely BBC Borise Urbánka. A je také zkušený bandleader - můžete si ho pamatovat z jeho autorského Facing West Tria, vedl kapelu Mising Base, dnes mimo Rudy Horvat Group vede ještě kapelu Surf Tricks.

Na saxofon zahraje další člen BBC Borise Urbánka a zakládající člen kapely KOFE-IN, vynikající Jan Tengler. K tomu šlapající sehraná rytmika v podání bratrů Krompolcových. Kapela je nově rozšířené na kvintet o klávesy, které bude obsluhovat Václav Kramář.

Náhradní koncert za 28. 12., kdy kapelu bohužel postihla mezisváteční epidemie střevní chřipky. Tak doufejme, že už se tentokrát ne...nakazí a vše proběhne podle plánu :)

Rudy Horvat - kytara
Jan Tengler - saxofon, EWI
Václav Kramář - klávesy
Jenny Krompolc st. - baskytara
Jenny Krompolc ml. - bicí

Vstupné 100,-

Afterparty DJ Juta

Web kapely http://www.rudyhorvatgroup.cz/
FB profil kapely https://www.facebook.com/Rudy-Horvat-Group-138927109488560

Zpět na program

Program klubu stoun

SPOLUPRACUJEME

Spolupracujeme